“Lagu Toba, Lagu Karo, Lagu Simalungun, Lagu Mandailing dan Lagu Angkola"

Sabtu, 15 Agustus 2015

Lirik Lagu Pitik Tukung


Lirik Lagu Pitik Tukung
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta

Aku duwe pitik pitik tukung
Saben dina tak pakani jagung
Petok gok petok petok ngendok pitu
Tak ngremake netes telu
Kabeh trondol trondol tanpa wulu
Mondol mondol dol gawe guyu
________________

Tidak ada komentar:

Posting Komentar